En publikfest i premiären - inte för Anders Andersson

Tycker Aftonbladet tar ett stort steg mot en bättre allsvenskfotboll då man i premiären erbjuder åskådare att gå för 3 betala för 1.

För att få en bättre och starkare allsvenska behövs pengar, för att få pengar behövs vi åskådare. Dessa får man genom intresse och publicitet.

På aftonbladet.se kan man läsa att man vill få in lite nytt folk genom att locka med frientré. Detta kan hjälpa att skapa ett intresse hos de som inte är fanatiker till fotbollen.

Vem skulle tacka nej till att gå in grattis på allsvenska- eller superettanmatcher?


Tidigare har Aftonbladet använt sig av gå 2 betala för 1 men till premiären slår de på stort och säger gå 3 betala för 1.

Stort gjort Aftonbladet.


Om det Aftonbladet gör för fotbollen är positivt så är Anders Andersson bortförklaring, till varför han glömde benskydden, fruktansvärt dålig.

På träningen i veckan slog han ihop med Malmös vänsterback Behrang Safari. I smällen bröt Anders skenbenet, en skada som hade kunnat avvärjas om benskydd hade använts.

Anledningen till varför han inte hade benskydd: Han tränade i långbyxor och tänkte inte på att ta på benskydden. När han har shorts åker de på automatiskt.

Tyvärr sänder det fel signaler till våra yngre lirare ute i Sverige att inte använda benskydd. Det positiva, om nu en skada kan vara positiv, är att den visar hur viktiga benskydden är.

Värre för Malmös del då man förlorar sin mittback under hela vårsäsongen.


Kommentarer
Postat av: Dragana

Nja, jag älskar fotboll, men Allsvenskan kan jag klara mig utan. EM och VM är ju det som är intressant och utländska lag, eftersom det är där alla kända svenska spelare är..

2008-03-28 @ 19:03:04
URL: http://iseedee.blogg.se
Postat av: Cyron

1. Anders Andersson är en idiot och vi får hoppas att han aldrig kommer tillbaka.

2. Vi får hoppas att snåljåparna som går 3 för 1 aldrig fastnar på läktarna! De lag som inte förmår att locka publik har inget i sammahanget att göra.

2008-03-28 @ 23:12:45
URL: http://cyron.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0