Superförvärvet till Superettan

Superettan kan bli rolig i år, eller det rättare sagt det finns ett lag som kan bli väldigt roligt i år. Enligt Göteborgs Posten är nämligen Lagerbäcks favoritinhoppare Marcus Allbäck klar för Örgryte. En värvning som genast höjde intresset för Superettan ett antal grader samtidigt som den förmodligen kommer ge ett antal försvarare sömnlösa nätter.

Örgryte verkar vara ett lag som tycker om det där med sista minuten värvningar. Så sent som i måndags stod det klart att den Cahmpions League meriterade mittfältaren Pavel Zavadill lånas från Östers IF säsongen ut. En värvning som även den kan ge försvarare skrämselhicka. En Zavadill på bra humör kan lura upp vem som helst på läktaren medans en Zavadill på dåligt humör inte slår många passningar rätt. För både Örgryte och Zavadills skull får vi hoppas att tjecken kommer att vara på bra humör under säsongen.

När jag i förra veckan läste experters tips om att Örgryte skulle ta en av direktplatserna till allsvenskan skrattade jag bara. Denna veckan däremot anser jag nästan att de misslyckas om de inte tar en av direktplatserna.

I sportens värld kan allt hända. Det allra bästa med nyheten om Allbäck är ändå det faktum att det finns spelare som återvänder till sina svenska klubbar, precis som Henke gjorde. Skönt för svensk fotboll och tacka gud för att det finns lite av det där som kallas klubbkänsla kvar i idrottens värld!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0