Landslaget allt längre bort

Samtidigt som Shaaban spelar sig ännu längre bort från en första plats i landslaget, tränar sig Norling (AIK) till en plats längre från sin position som tränare.


Ja just nu ser det inte bra ut för någon av dem. Norlings AIK har inte gjort ett allsvenskt mål på 556 minuter vilket motsvarar ungefär sex matcher. Igår lämnade AIK, Borås Arena med förlust 3-0 och AIK fansen buade ut sitt eget lag.

På Söderstadion gjorde Rami Shaaban allt för att få en plats i Lagerbäcks startelva men efter matchen mot giffarna Sundsvall är han snarare längre från platsen som förstamålvakt.
I alla fall om man frågar förre landslagsmålvakten Magnus Hedman, som svarade på frågan om det är en tavla:

  - Ja, det måste jag säga. Samtidigt känns det dumt att ta bort ett sådant otroligt vackert mål. Men han är felplacerad.

I Hammarby lägret säger man dock något helt annat. Där tycker man att Petter Andersson får ta på sig målet då han misslyckas med en tunnel på mittplan vilket föranleder lång skottet av Stefan Ålander.

Matchen slutade till slut med seger för de grönvita (5-3). Snacket efteråt kommer trots detta att ligga på Shaabans tavla eller inte tavla.


I vårvarma Kalmar hade publiken helt andra planer än att kolla fotboll. Kanske lockade det mer att ta fram grillen och få sin första stek riktigt gyllenbrun, än att gå på fotboll. På Fredrikskans var det dryga 4500 åskådare, vilket inte är mycket att komma med i en hemmapremiär för laget som längtar efter första sm-guldet. Att motståndet var Ljungskile är inte en ursäkt till publiksiffran, snarare ett bevis på  att Kalmar FF fortfarande inte har tillräcklig egen dragningskraft för att locka publik.

Matchen då, jo den slutade åtminstone i glädje för laget från östkusten. 3-1 till slut efter två mål av Elm (Viktor och Rasmus), där brassen Cantin avslutade målskyttet på straff.

Andra länkar om matcherna:
Aftonbladet:                                 DN:
Norlings avgång?                      AIKs måltorka
Shaabans tavla                          Hammarby vände
Nanne inte nöjd                         En dag på jobbet för KFF 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0