Elitfotboll - i en tv nära dig

Nu är den igång, största snackisen sedan urminnes tider. Kan vara som så att jag överdriver en smula men nu är programmet av program äntligen tillbaka, dock är det inte engelsk fotboll man kan skåda men en desto aktuellare och hetare allsvenska.


Dagens match mellan Djurgården och överraskande starka Malmö (mot Göteborg) är till och med en av de bästa matcherna av den andra omgången.

Malmö får klara sig utan sin fjolårs stjärna Stefanidis efter att Rolle petat förre Helsingborgaren. Han var även petad i premiären mot Göteborg så kan vara början på något dåligt för Stefanidis.

Däremot ska det bli interresant att se om Malmö ställer upp med sin supertalang från Kosovo, Agon Mehmeti. 18-åringen som bara fick en kvartsspeltid men vilken kvart sen. Eller som Simon Bank på aftonblad skriver: "Ren och skär fotbollsintelligens".


Djurgården som fick en kanonstart mot nykomlingen Norrköping har lika stora förhoppningar om tre poäng i matchen mot blåvitt.

Målfarliga Jones Kusi-Asari hoppas på stora ytor på Malmös planhalva.

 - De försöker spela fotboll, vilket ger ytor. Blir inte så trångt, nog därför jag lyckas mot Malmö.
Då bloggen låg ner samtidigt som allsvenskan hade premiär får vi publicera vårt tips om slutresultatet nu.

(Våra tankar är skrivna innan matcherna startade förra helgen.)


EA Sport tippar årets allsvenska. Egentligen ett omöjligt tips där det kan sluta hur som helst. Vi är trots detta rörande överrens om de två första lagen, Göteborg och AIK.

Efter Anders Andersson skada tror jag Malmö kommer tappa för mycket mark till topplagen innan EM. Skulle det vara någon som klarar att få Malmö till SM-guld är det Roland "Rolle" Nilsson.

Nedflyttningsmatchen står framförallt mellan fyra lag. Där Ljungskile kommer få det tufft att inte åter gå ner i svenska andra ligan. Vilka de tar med sig är rätt öppet, kommer bli lika tufft i botten som i toppen.


         Han                                                                      Hon

image8


Kommentarer
Postat av: Micke

Oj oj. Blårandigt som 8:a resp. 7:a. Tänker ni med rovarna?

2008-04-05 @ 21:00:44
URL: http://mickej.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0