Snart drar den svenska fotbollscirkusen igång - hoppas vi

Fotbollsallsvenskan drar igång till helgen, får man åtminstone hoppas. Idag kan man läsa om Ljungskiles omdöpta hemmaarena Starke Arvid som är fylld av över 20 cm snö.

Är det då något nytt att moder natur gör som den vill och skapar stora rubriker innan premiären. Svaret är helt klart nej. Flera gånger de senaste åren har premiärer runt om i landet varit i fara, men det är inte många av dessa som faktiskt har fått ställas in eller flyttats.

Frågan är då vad man ska göra om problemet för Ljungskile består. Att flytta matchen blir ett väldigt pillande, då spelprogrammet redan är tajt med tanke på det studande EM-slutspelet i Österrike/Schweiz i sommar.

Nu tror jag personligen inte att det kommer bli några problem för Ljungskile i premiären, ovädret kom i förra veckan och man har redan nu påbörjat arbetet med att få bort snön. Det enda som kan ställa till problem är om det fortsätter att snö i veckan.


Under veckan kommer vi även publicera våra tankar och funderingar om årets allsvenska.
Vilka kommer att ta hem Lennart Johansson pokal?
Vem vinner skytteligan?
Vilka kommer att åka ur?
Vi ska försöka få svara på alla era frågor, så förbered oss redan nu genom att ställa just din fråga.
Eller varför inte lägga in ditt tips så kan vi få ihop en sammanställning av våra läsares tankar.


Ni får även skicka ett mail till oss om ni har något vi ska publicera åt er eller om ni har någon idé om vad vi ska skriva om.

image7

Avslutar vårt inför inlägg med att lägga ut en bild från våldtäkten? på Loverslund. I en klassisk träningsmatch inför säsongspremiären mellan Kalmar och Öster är det Kalmars brasse Marcel Sacramento som försöker stoppa Östers Daniel Petersson. Matchen slutade 2-0 till KFF efter att ha vunnit mittfältet i andra halvlek.


Kommentarer
Postat av: Vilda

Kul att du bloggar! Fortsätt så :)

2011-07-13 @ 02:00:22
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0